Skoči na vsebino

PD Videm Krško

PRISPEVKI ZA ODMEVE

Spoštovani planinci – člani našega društva.
Vsako leto v našem društvu izdamo glasilo imenovano ODMEVI, v katerem z veseljem javno objavimo planince, ki so v predhodnem letu končali katero izmed uradno objavljenih obhodnic, poti ali transverzal. S to gesto želimo javno izpostaviti in pohvaliti prizadevnost planincev ter spodbuditi in nakazati poti drugim, kako si lahko zadajo realne cilje, ki izboljšujejo njihovo zdravje in počutje.
 
V Odmevih za leto 2020 želimo objaviti vse tiste, ki ste prizadevno zbirali žige v vaših knjižicah in ste zaključili katero izmed znanih poti, npr. Slovensko planinsko pot, Zasavsko planinsko pot, Pot kurirjev in vezistov Slovenije in podobne.
Vabimo vas, da nas o tem obvestite a naslov drustvo@pdvidemkrsko.si, preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani ali na mobitel 051 390 577 (Jasmina). To prosim storite do konca januarja 2021.
Vsi, ki boste objavljeni, ste na dosežek lahko ponosni, zato ne oklevajte pri tem, 
da nas o njem obvestite.
 
Poleg tega vas vabimo tudi, da za naše glasilo prispevate kakšen vaš vtis iz pohodov, ki ga podkrepite s sliko (z naslovom in datumom), lahko se prispevek nanaša ravno na hojo po kateri izmed daljših večdnevnih poti in na dogodivščine, ki jih na teh poteh ne manjka.
 
Obljubljamo, da bomo v društvu v letošnjem letu 2021 poskrbeli za izzive, ki vas bodo na različne načine motivirali, da boste pozabili na tegobe “CORONA časa” in da boste pred njimi pobegnili v naravo.
 
Želimo vam srečno in veliko zdravja v letu 2021 ter veliko lepih planinskih doživetij.