Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /home/pdkrsko/domains/pdvidemkrsko.si/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/experiments/manager.php on line 173
GRMADA – 42. LUNIN POHOD, 9.2.2020 – PD Videm Krško
Notice: Funkcija WP_Scripts::localize je bila klicana nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/pdkrsko/domains/pdvidemkrsko.si/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
Skoči na vsebino

PD Videm Krško

41. LUNIN POHOD, 10.11.2020

Pohoda se je udeležilo doslej največje število pohodnikov. Vseh skupaj je bilo 38. Ker je bila noč jasna, svetilke niso bile potrebne, luna je pohodnikom osvetljevala pot. 

Precej pohodnikov se je pohoda udeležilo prvič, zato jih je na cilju pozdravila predsednica društva. 

Udeležence sta presenetila Marija in Milan, ki sta praznovala v letu 2019 okroglo letnico rojstva, odločila sta se, da bosta na luninem pohoda pogostila tudi planince. Poskrbela sta, da udeleženci niso bili lačni, Marta pa je tokrat prinesla še toplo »ocvirkovko«. 

Po deveti uri je napočil čas za odhod, pohodniki so se odpravili v dolino, saj se jih je precej udeležilo naslednji dan izleta na Pokljuko.

Irena Lekše