Skoči na vsebino

PD Videm Krško

ZBOR ČLANOV

V času od 27. februarja do 5. marca 2021 je društvo zaradi znanih razmer izvedlo korespondenčni Zbor članov. Namen Zbora članov je, da se članom predstavi delo društva v predhodnem letu in plane za tekoče leto, kar pa smo letos izvedli malce drugače kot smo bili vajeni do sedaj.
 
Prvi del Zbora je bil izveden tako, da so nas člani lahko obiskali v naši koči na Grmadi, prevzeli glasilo Odmevi  in se malce okrepčali. Na Grmadi jih je pričakala prizadevna trojica, ki je bila potrjena kot delovno predsedstvo korespondenčnega Zbora članov. Vse tri Irena Lekše, Erna Kolar in Zlata Božičnik so se kot običajno odlično organizirale in pričakale ter informirale naše člane tako kot se spodobi. Mnogi naši člani so na Grmadi poravnali še članarino za leto 2021. 
 
Vsi, ki niso uspeli priti na Grmado osebno, so imeli možnost, da so glasovali na “spletnem” Zboru članov. Tega sta v obliki ankete pripravila Alenka Špan in Matej Mlakar na naši spletni strani. Tisti, ki prejemajo naša obvestila po e-pošti, so torej dobili link, preko katerega so lahko dostopili do informacij in oddali svoj glas. Tudi ostali člani so lahko preko povezave na spletni strani dostopali do ankete kadarkoli v času od 27. februarja do 5. marca 2021. Na ta način smo želeli približati Zbor in informacije mlajšim članom, ki se običajno v preteklosti tega dogodka sploh niso udeleževali. 
 
Vseh članov, ki so izrazili svoje mnenje in soglasno potrdili poročila za leto 2020 in plane za leto 2021 je bilo 57, kar je nad pričakovanji.
Izredno sem zadovoljna in ponosna, da smo na inovativen način za društva nasploh uspeli izvesti ta dogodek, predati potrebne informacije in da smo dobili tako pozitiven odziv s strani naših članov na delo društva.  Še posebej so za uspešno izvedbo zbora zaslužni Irena Lekše, Erna Kolar, Zlata Božičnik, Alenka Špan in Matej Mlakar, za kar se jim prisrčno zahvaljujem. 
 
Jasminka Kovačič, predsednica