Skoči na vsebino

PD Videm Krško

TABOR V LOGARSKI DOLINI

Spoštovane planinke in planinci, 

tudi letos se trudimo, da bomo kljub izrednim ukrepom zaradi korona virusa izvedli Planinski tabor v LOGARSKI DOLINI.

Kot smo obljubili in načrtovali bo ta v času od 4. do 11. julija 2020. 

Nastanili se bomo v Domu planincev v Logarski dolini, kjer so kapacitete sicer skromnejše in bolj podobne planinski koči, kakor obnovljenim domovom, ki se jih bili v zadnjih letih vajeni.

So pa zato toliko bolj prijazni in pripravljeni na sodelovanje v zvezi s pripravo obrokov. Poleg tega smo v osrčju Logarske doline, kjer so vse ostale možne kapacitete bistveno dražje, kot smo vajeni udeleženci naših taborov. Kot so nam zagotovili, bomo ob pričakovani udeležbi v domu sami in ne bodo sprejemali drugih gostov v prenočevanje.

Več o domu lahko pogledate tudi na spletu: 

http://www.planinske-koce.si/dom_planincev_v_logarski_dolini

 

Načrtovane ture, si lahko ogledate na spletni strani. Seveda se bodo te, če bo potrebno in interes, prilagodile glede na udeležence in vremenske razmere. Za nekatere razpisane ture je potrebna dodatna oprema (čelada, samovarovalni komplet, pas). Društvo razpolaga z določeno količino te opreme, 

ki vam jo po potrebi lahko posodimo. 

Za to se dogovorite s Stanetom Mirtičem.

 

Tako kot predhodna leta bomo poskušali najeti 2 kombija pri Športni zvezi Krško, zato vas prosimo, da na prijavnici sporočite vaš interes za ta prevoz.

 

Člani že dolgo povprašujejo po majici z znakom našega društva, zato bomo te majice nakupili in vam jih razdelili na taboru. Potrudili se bomo, da bomo dovolj kvalitetne majice zagotovili po čimbolj ugodni ceni (max. do 6 €).

 

Prilagamo prijavnico in vas prosimo, da jo natisnete, izpolnite in podpišete ter nam jo vrnete na naslov drustvo@pdvidemkrsko.si do 20.6.2020. Prijavnico lahko oddate tudi osebno kontaktnim osebam ali po navadni pošti.

 

V upanju, da se vidimo v čim večjem številu in da izvedemo še en lep tabor v naravi, 

vas lepo pozdravljam.

 

Jasmina Kovačič

predsednica PD Videm Krško