Skoči na vsebino

PD Videm Krško

PD VIDEM KRŠKO v novi preobleki

Z majem mesecem je letos začela delovati nova spletna stran našega planinskega društva na strarem naslovu pdvidemkrsko.si . V želji po večji informiranosti  poskušamo  na društvu približati dejavnosti vsakemu članu in vsem, ki jih naša dejavnost zanima. 

Upamo, da boste s predstavljenim zadovoljni, hkrati pa vse pozivamo, da tudi sami kaj napišete oziroma prispevate k oblikovanju nove spletne strani.  V ta namen lahko pošljete svoje slike oziroma gradiva na elektronski naslov društva drustvo@pdvidemkrsko.si  nam kaj sporočite s kontaktnimi obrazci, ki so vam na voljo na več mestih. Predvsem si želimo čim več uporabnih predlogov. 

Še posebej naprošamo vse planince in planinke, ki radi pišejo, da prispevajo svoje misli tudi v pisni obliki. Izlete oziroma ture, katere se udeležujete, bomo tako lažje povezovali v skupno zgodbo in jo tako še izboljševali.

Na več mestih poudarjamo tudi pomen mladega planinca. Otrokom posvečamo še posebno pozornost in jim omogočamo, da svojo energijo sproščajo v nam najlepši pisarni, njim pa v največjem igrišču – naravi.

Lep planinski pozdrav, PD Videm Krško