Skoči na vsebino

PD Videm Krško

GREMO NA GRMADO

NAGRADNA AKCIJA 

Ko obiskujemo vrhove in planinske koče je tam »vpisna knjiga«, kamor naj bi se planinci praviloma vpisovali. To je potrebno predvsem iz varnostnih razlogov, saj se v primeru, ko planinec pogrešan, le tega tako lažje najde. V knjigi zato vpisujemo datum, ime ter smer prihoda in smer odhoda. 

Tudi pri naši koči na Grmadi imamo to knjigo v skrinjici poleg žiga, ki si ga lahko vtisnete v vašo planinsko knjižico.
Všeč nam je, ko ugotavljamo, da Grmado tako radi obiskujete, saj se tako razvija dejavnost pohodništva, kar pa glavni namen našega obstoja.
Tako smo se odločili, da v skladu z našimi možnostmi nekatere izmed vas v akciji »GREMO NA GRMADO« nagradimo.
Pomembno je, da se v obdobju od 12. do 15. novembra 2020 čitljivo vpisujete v našo vpisno knjigo. Upoštevali bomo vse vpise, torej tudi, če ste Grmado obiskali večkrat. Zatem bomo izmed vseh vpisanih izvedli žreb in PODARILI:
– 4 moške,
– 4 ženske
– in 4 otroške majice.

 Izžrebane bomo javno objavili na našem FB profilu in na spletni strani do 22. novembra 2020 (Izžrebani ste lahko samo enkrat).

Akcijo izvajamo tudi zaradi trenutnih ukrepov, saj je organiziranje planiranih pohodov društva žal sedaj onemogočeno. Zavedamo pa se, da je stik z naravo in druženje, čeprav samo v družinskem krogu, izredno pomembno za ohranjanje psihičnega in fizičnega zdravja. Prosimo vas, da ob obisku Grmade upoštevate vse trenutno priporočene ukrepe.

Hkrati prosimo, da pri vzponih na Grmado upoštevate zasebno lastnino in hodite po označenih in javnih poteh.
Potrudili se bomo, da bomo te poti kmalu objavili tudi na portalu Hribi.net.